El CB Prat Joventut s’estrena a la Lliga davant del Cocinas.com

Els baixllobregatins repeteixen a l’Adecco Or amb Roberto Sánchez com a màxim responsable tècnic.

El recent campió de la Lliga Nacional Catalana LEB 2015, el CB Prat Joventut, ja està preparat per iniciar la Lliga Adecco or sota la vinculació, de nou, amb el Joventut de Bardalona. El pratenc Roberto Sánchez -substitueix Agustí Julbe- serà el nou entrenador dels baixllobregatins que tenen molt clar que el seu principal objectiu serà mantenir-se a la segona categoria nacional de bàsquet. L’any passat van baixar i només la renúncia de Valladolid els va permetre continuar a l’elit.

Els pratencs iniciaran aquest dissabte 3 d’octubre la Lliga al Pavelló Joan Busquets davant del conjunt del Cocinas.com de Logronyo. L’enfrontament es jugarà a les 18.15 hores.

Plantilla i rivals

El CB Prat joventut 2015-16 presenta tres novetats en una clara aposta per a la continuitat de l’equip de l’any passat. S’han incorporat el base Xavi Forcada (Quesos Cerrato Palència, Adecco Or) i els pivots Marc Bauzà (Quesos Miner Arenys Bàsquet, EBA) i José Manuel Coego (Cocinas.com, Adecco Or). Segueixen els bases Sergi Costa i Agustí Sans; l’escorta Àlex Ros; els alers Xabi López-Arostegui i José Nogués; els ala-pivot Gerbert Martí i David Iriarte; i els pivots Zoran Nikolic i Òscar Amo.

Els rivals d’enguany seran el Clbu Ourense Baloncesto, Club Melilla Baloncesto. Leyma Basquet Coruña, Quesos Cerrato Palència, Cafes Candelas Breogán, Actel Força Lleida, Palma Air Europa, Planasa Navarra, San Pablo Inmobiliaria Burgos, FC Barcelona Lassa, Amics Castelló, Càceres Patrimonio de la Humanidad, peñas Huesca, Unión Financiara Baloncesto Oviedo y Cocinas.com.

Redacció / Foto: FCBQ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix