El CB Prat Joventut, campió de la XVI Lliga Nacional Catalana LEB

Els baixllobregatins van vèncer a l’Actel Força Lleida per 60 a 80 en una final que es va disputar al Palau d’Esports de Granollers.

El conjunt dirigit per Roberto Sánchez va superar l’Actel Força Lleida per 68-80 en el Palau d’Esports de Granollers i es van proclamar campió de la XVI Lliga Nacional Ctalana LEB per primerva vegada en la seva història. Cal recordar que la temporada 2011-12 va fer-se amb el títol però en categoria LEB Argent-. El Regal MVP de la final ha estat el jugador del CB Prat Zoran Nikolic, amb 11 punts, 7 rebots i 3 assistències.

L’Actel Força Lleidava iniciar el partit amb més ritme en atac i es va posar ràpidament per davant del marcador gràcies als 9 punts (3/3 en tirs de dos i 1/1 en triple) de l’aler Emmanuel Andújar. El base Agustí Sans (5 punts) va liderar la reacció del CB Prat Joventut en els últims minuts del quart i els baixllobretins es van poder apropar al marcador (19-16). En el segon quart, la tònica del partit va canviar. El CB prat Joventut es va mostrar superior al seu rival i amb un parcial de 9-0 a l’inici va aconseguir capgirar el resultat del primer quart (32-42). El pivot Zoran Nikolic va ser el més destacat, amb 8 punts i 4 rebots en aquest quart.

A la represa, el partit va continuar amb la mateixa línia i els pratencs van mantenir la intensitat defensiva que es va permetre bloquejar l’atac del Lleida. Durant aquest període van aconseguir una diferència de 15 punts per encarar l’últim quart i el Lleida no donava senyals de remuntada. I en els darrers deu minuts, els lleidatans van poder escurçar la distància del marcador, gràcies al bon joc en atac d’Andújar, però necessitaven una remuntada èpica, que no van poder aconseguir.

Al final del partit, l’entrenador del CB Prat Joventut, Roberto Sánchez, es va mostrar content pel partit del seu equip: “En línies generals ha estat un enfrontament molt intens, tot i que a l’inici hem estat una mica tous, ens superaven amb facilitat. Hem anat creixent i hem jugat més ràpids i intensos. Els jugadors estan treballant molt bé durant la pretemporada. Aquest títol és una injecció de moral i confiança”. D’altra banda, el jugador pratenc Zoran Nikolic es va mostrar “molt il·lusionat perquè comenci la temporada, vull que comenci ja, queda poc. L’objectiu és donar el màxim, i primer arribar a la Copa Príncep i després classificar-nos pel playoff.”

Redacció / Foto: FCB (M.A. Chazo)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix