El Barça guanya el 30è Torneig Juvenil d’Handbol ‘Ciutat d’Esplugues’

Els blaugrana es van imposar a la final al KH-7 Granollers per 36 a 23, mentre que el conjunt amfitrió va acabar en tercera posició.

L’FC Barcelona es va proclamar campió de la 30a edició del Torneig d’Handbol Juvenil ‘Ciutat d’Esplugues’. Els blaugrana es van imposar a la final al KH-7 BM Granollers per 36 a 23 en partit disputat en el Complex Esportiu Municipal Les Moreres. L’equip amfitrió, el CH Esplugues, va finalitzar en tercera posició després de guanyar al UESarrià per 26 a 22. A les semifinals, l’FC Barcelona va guanyar la UE Sarrià per 29 a 16,. Mentre que el KH-7 BM Sarrià no va vèncer al CH Esplugues per 31 a 14. El porter del Barça, Guillem Pérez, va ser nomenat millor porter del torneig, mentre que el guardó pel millor jugador va ser pel vallesà del KH7 BM Granollers, Ian Peñafeta.

La Selecció Catalana Cadet Masculina a finalitzat en la sisena posició al 30è Torneig Juvenil d’Handbol “Ciutat d’Esplugues”. Els nois dirigits per Toni Gilabert, Jesús Fernández i Francesc Asensio van aprofitar el Torneig com a preparació per al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que se celebrarà durant el mes de gener a Almeria. En la lluita per al cinquè i sisè lloc, la Selecció Catalana Caset va perdre davant l’Atl. Basauri de Bilbao per 19 a 22. EL CH Sant Esteve Sesrovires va ser setè i l’Handbol Sant Quirze vuitè després de perdre davant dels baixllobregatins per 28 a 25.

Redacció / Foto: CH Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix