El CB Prat Joventut jugarà la final de la XVI Lliga Nacional Catalana LEB

Es va imposar ahir al vespre a l’FC Barcelona Lassa per 75 a 66 en el partit de tornada de les semifinals de la competició.

Primer gran èxit de la temporada dels pota blava. El CB Prat Joventut es va classificar per a la final de la XVI Lliga Nacional Catalana LEB després de guanyar 75 a 66 a l’FC Barcelona en el partit de tornada de les semifinals que es va celebrar en el Pavelló Joan Busquets.

Els pratencs tenien una renda de vuit punts del partit d’anada (es van imposar per 74 a 82) i van afrontar el partit amb certa tanquil·litat. Això es va poder observar en el primer quart on els blaugrana es van vèncer per 16 a 18. Però en els següents deu minuts, els de Roberto Sánchez, amb un excel·lent Xavi Forcada, van capgirar el marcador i el van situar al descans en un 34 a 31. En el tercer quart, el filial del Barça va igualar de nou el marcador (54-54) gràcies a la seva intensitat defensiva i millor encert ofensiu. I en el decisiu quart, els blaugrana no van ser capaços de remuntar els vuit punts de desavantatge del partit d’anada. La superioritat dels baixllobregatins va ser absoluta amb un parcial de 21 a 12.

Els millors jugadors pratencs van ser Xavi Forcada, amb 22 de valoració, gràcies als seus 12 punts, 4 rebots i 2 assistències, i Sergi Costa, amb 19 de valoració (15 punts, 7 rebots, 3 assistències).

La final

El partit entre el CB Prat Joventut i l’Actel Força Lleida es jugarà al Palau d’Esports de Granollers, Ciutat del Bàsquet Català 2015, el pròxim dissabte 26 de setembre a les 18 hores.

Podeu consultar les estadístiques al document pdf adjunt

Redacció / Foto: FC Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix