Comença el curs 2015-16 al Consell Esportiu del Baix Llobregat

S’aplicarà el Juga Verd Play en totes les categories d’esports d’associació.

Arrenca el curs 2015-2016 al Consell Esportiu del Baix Llobregat i també una nova i il·lusionant temporada als Jocs Esportius Escolars marcada per l’aplicació del Juga Verd Play en totes les categories d’esports d’associació.

Aquest model de competició innovador es consolida a la comarca any darrere any i ja serveix de referència a moltes altres competicions en un esport escolar català que vol col·locar el treball dels valors en l’esport com bandera de la seva pròpia identitat.

Tres fases

Enguany la competició escolar d’esports d’equip repeteix el format del seu calendari amb tres fases diferenciades:

-        Torneig Obertura: Calendaris de 3-4 jornades de competició al llarg del mes d’octubre. La data màxima d’inscripció finalitza el dilluns 21 de setembre

-        Primera Fase: Calendari de 5-6 jornades de competició durant els mesos de novembre i desembre. La data màxima d’inscripció finalitza el 13 d’octubre.

-        Segona Fase: Calendari de 12-14 jornades de competició durant els mesos de gener a maig. La data màxima d’inscripció finalitza el 4 de desembre.

Destaquem també la jornada del 27 de febrer on tota la comarca i l’esport escolar participarà en la III Jornada Esportiva Juga Verd Play on, per un dia, el teu rival serà el teu company.

 

Adjuntem amb un jpg el calendari d’esports d’associació


Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix