El CB Prat tanca l’equip amb tres noves incorporacions

Sergi Costa, Xabi López-Arostegui, Òscar Amo i Marc Bauzà s’incorporen al conjunt de Robert Sánchez.

El base barceloní Sergi Costa Vázquez (4/9/96) és una de les noves incorporacions de l’equip pratenc després que la temporada passada ja tingués protagonisme amb el CB Prat en més d’un partit. Sergi estarà ja en total activitat amb l’equip després que l’any passat alternés el seu treball amb el vinculat Arenys.


L’escorta Xabi López-Arostegui és la nova esperança blanca de la Penya. Pel de Getxo la 2015-16 serà la seva primera campanya com a sènior i seguirà el seu aprenentatge a les ordres de Roberto Sanchez. És un jugador amb força talent, intel·ligent i descarat, posseeix un excel·lent llançament exterior i encara l’u contra u amb solvència.

Dos pivots

El pivot de Sant Cugat del Vallés, Òscar Amo, pertany també com Xabi López a la generació del 97. Amo també va debutar la passada campanya amb el CB Prat. La joventut es un altre llastre que arrossegarà durant la present campanya, però la seva incansable feina sota les anelles i la gran capacitat defensiva segur que a poc a poc li anirà donant el premi que somia.

L'altre pivot que tanca la plantilla és Marc Bauzà també de la generació del 96 com Sergi Costa. Marc ha deixat ja oblidada una important lesió que l'ha tingut apartat de les pistes molt de temps. Finalment Marc ja torna a gaudir del bàsquet i esperem que ens ajudi, sobretot, a la pintura.

Redacció / Foto: CB Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix