Castelldefels signa un manifest en suport als Jocs Mediterranis Tarragona

A l'acte va participar la regidora de Presidència i Comunicació de l'Ajuntament de Castelldefels, Maria Miranda.

Representants d'ajuntaments -entre els quals es trobava el de Castelldefels-, consells comarcals i diputacions han signat un document per demanar al Govern Central que inclogui en els Pressupostos Generals de l'Estat de 2016 una partida de 15 milions d'euros per complir amb els pressupostos d'inversions dels Jocs contemplats en el Pla Director dels Jocs i aprovat pel Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis. Cal recordar que el municipi baixllobregatí serà subseu de les competicions de rem i piragüisme que es desenvoluparan al Canal Olímpic de Catalunya. Els Jocs Mediterranis de Tarragona tindran lloc del 30 de juny al 9 de juliol de 2017 en 16 municipis de Catalunya.

A l'acte ha participat la regidora de Presidència i Comunicació de l'Ajuntament de Castelldefels, Maria Miranda. La socialista ha explicat que la voluntat ha estat "instar al Govern de l'Estat a evidenciar el seu compromís ferm amb els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i incloure en els pressupostos generals de 2016 la partida necessària, estimada en uns 15 milions d'euros, per complir amb els pressupostos d'inversions dels Jocs contemplats en el Pla Director dels Jocs i aprovat pel Comitè Internacional dels Jocs del Mediterrani".

Els Jocs del Mediterrani Tarragona 2017 tenen un pressupost global d'inversions de 50 milions d'euros, aportats per la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya. La Dlputació de Barcelona al seu torn contribueix en aquest pressupost amb una partida de 450.000 euros per a la millora aquest any dels equipaments de Castelldefels i Barcelona i estudiarà futures aportacions.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix