Xavier Forcada fitxa per al Club Bàsquet Prat de l’Adecco Or

El nou fixatge de l’equip baixllobregatí és un jugador versàtil que pot ocupar eventualment les posicions d’escolta i aler.

El base català Xavier Forcada (Barcelona, 1988) passa a ser el tercer jugador, junt amb José Coego i Alex Ros, que formarà part del projecte pota blava 2015-16 per afrontar la present temporada a LEB Oro. Forcada, procedent del Quesos Cerrato, ve de proclamar-se MVP de la Copa Príncipe a l’edició del 2015 i de fer una gran temporada a l’esquadra Palentina (233 punts, 110 assistències, 81 rebots amb un total de 300 de valoració en 29 partits).

El Base català d’1,95 m s’ha format a les categories inferiors de l’FC Barcelona i després de ser un dels artífexs de l’ascens del Palència a LEB Or el 2009 ha passat per diversos equips de la categoria com el Càceres, Breogán o Palència aquests últims anys. Internacionalment ha format part quatre cops de la selecció espanyola a categories inferiors, aconseguint la medalla de bronze a l’Europeu U18 de Grècia 2006.

El nou fixatge del CB Prat es un jugador versàtil que pot ocupar eventualment les posicions d’escolta i aler. Es caracteritza per la seva energia i intensitat, que imprimeix sobretot a la defensa, capaç de fer-ho enfront a jugadors més grans que ell. Un altre dels seus punts forts és el contraatac, tant a l’inici com a la finalització. La seva habilitat i facilitat per penetrar les defenses rivals serà una de les característiques que aportarà a l’equip.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix