El CBS Sant Boi, campió de la Copa del Rei de beisbol

L’equip de Candelario Díaz es va imposar al Tenerife Marlins per 1 a 0 i jugarà la pròxima temporada en competició europea.

La final somiada per al CBS Sant Boi va finalitzar amb un gran èxit per al beisbol local. Els biaxllobregatins van aconseguir el títol de la Copa del Rei després de vèncer a l’actual campió de la Lliga, el Tenerife Marlins Puerto Cruz, per 1 a 0.

Va ser un enfrontament molt igualat on en el quart inning, els santboians van aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a al jugador santboià Marc Carrillo en el dia de la seva retirada. Amb mig partit encara per davant, els Marlins de Tenerife ho van intentar fins a la darrera entrada però no va poder. El local Éric Izquierdo va ser anomenat MVP de la Copa del Rei.

Recepció

Avui hi ha previst que els dos equips sèniors del CBS Sant Boi -beisbol i softbol-, campions aquesta mateixa temporada de la Copa del Rei i de la Reina, siguin rebuts a l’Ajuntament (20 hores) per l’alcaldessa Lluïsa Moret i surtin al balcó per a celebrar amb els seus aficionats l’obtenció del doblet.

Els resultats

Semifinals

Tenerife Marlins Puerto Cruz-CB Barcelona (1-0)

CBS Sant Boi-Astros València (3-2)

Tercer i quart lloc

CB Barcelona-Astros València (7-3)

Final

CBS Sant Boi-Tenerife Marlins Puerto Cruz (1-0)

Redacció / Foto: CBS Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix