Darrera jornada del Bàsquet a l’Alba 3x3 de la temporada

La proposta esportiva del CB Gavà ha batut enguany el rècord de participació amb 54 equips inscrits la setmana passada.

Demà divendres es viurà l’última jornada del Bàsquet a l’Alba 3x3 que organitza el CB Gavà coincidint amb l’arribada de l’estiu. La iniciativa té lloc tots els divendres de juliol a les pistes exteriors de Can Tintorer. Fins ara es porten celebrades tres jornades on el nombre de participants s’ha incrementat cada setmana fins a arribar als 54 equips inscrits el passat divendres. Una xifra que suposa tot un rècord de participació.

Els equips es distribueixen en tres categories diferents: Mini, Infantil-Cadet i Júnior-Sèniors. Cada equip està format per 3-4 jugadors/eres que es posen un nom concret per poder competir.

Segons l’entitat, l’increment en el nombre d’equips participants està motivat per diferents factors:“Un d’ells, el fet de comptar amb les noves pistes exteriors, reformades l’estiu passat, que donen majors possibilitats i garanties a tots els participants. Un altre factor és el fet que és un dels pocs 3x3 que se celebren on la inscripció és gratuïta.”

Redacció / Foto: CB Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix