Ja es coneixen els calendaris de la Lliga Nacional Catalana de bàsquet

Participaran cinc equpis baixllobregatins: CB Prat Joventut, BBA Castelldefels, BC Martorell, CB Cornellà i CB Santfeliuenc.

La Federació Catalana de Bàsquet ha donat a conèixer el calendari de les diferents Lligues Nacionals Catalanes de la pròxima temporada on participaran fins a quatre equips del Baix Llobregat en dues de les categories: La LEB i l’EBA.

LEB

Pel que fa a la Lliga Nacional Catalana d'equips LEB, la Final d'aquesta competició es jugarà al Palau d'Esports de Granollers, Ciutat del Bàsquet Català 2015, el dia 26 de setembre, en horari per determinar; mentre que les semifinals, d'anada i tornada, les disputaran l’FC Barcelona Lassa i CB Prat Joventut per una banda, i el CB Tarragona i l'Actel Força Llleida del 18 (anada) al 20 de setembre (tornada). El vigent campió és el conjunt tarragoní després de guanyar a la Final de la darrera edició al Prat per un ajustat 62-63.

EBA

La competició de la XXXIV Lliga Nacional Catalana EBA d'enguany s'estructurarà en sis grups i es disputarà una lligueta de tots contra tots que es començarà a disputar a principis de setembre (dies 6, 13 i 20). La fase final tindrà lloc a l'inici del 2016, concretament, a l'inici del mes de gener es jugarà una eliminatòria prèvia que enfrontarà al primer classificat del grup 4 contra el primer classificat del grup 1 (A), i al primer classificat del grup 2 amb el primer classificat del grup 5 (B). I al mes de febrer, concretament el dia 19 de febrer, tindran lloc les semifinals (primer classificat del grup 3 contra guanyador A i primer classificat grup 6 contra guanyador B) i el diumenge 20 es disputarà la Final.

Els grups són els següents: Grup I (Baricentro Barberà, Flor de Vimbodi Pardinyes i Torrons Vicenç CB L’Hospitalet), Grup II (Arenys Bàsquet, Vive El Masnou, Collblanc-Torrassa A), Grup III (JAC sants, BBA Castelldefels i Recanvis Gaudí CB Mollet); Grup IV (Sabadell Sant Nicolau, CB Cornellà, CB Castellbisbal), Grup V (CB Quart, CB Igualada, BC Martorell Solvin) i Grup VI (Multióptiques CB Salt, Ciutat de les Roses CB Santfeliuenc i BC Morabanca Andorra B).

Redacció / Foto: Esport Blanc-i-Blau

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix