Beatriz Pascual, millor atleta catalana de la temporada 2014

L’atleta viladecanenca repeteix el títol que ja va aconseguir la darrera edició.

La Federació Catalana d'Atletisme va organitzar ahir dimarts la Diada de l'Atletisme Català. La celebració, que aquest any va arribar a la vint-i-quatrena edició, es va fer a la Sala d'Actes de l'Edifici Docent del Consell Català de l'Esport d’Esplugues de Llobregat.

Durant l’acte es van lliurar els premis als Millors Atletes Catalans de la temporada 2014, els Trofeus als Clubs Campions de Catalunya a l'aire lliure 2014 i a la pista coberta 2015. També es va guardonar als entrenadors personals dels millors atletes 2014 i als atletes que han batut un rècord de Catalunya Absolut i es van concedir les Insígnies als jutges per diversos mèrits. A més, es va fer el lliurament dels trofeus als clubs campions de Catalunya a l'aire lliure i en pista coberta de les diverses categories.


Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2014 van ser per a la viladecanenca Beatriz Pascual, en categoria femenina, i l'Àngel Mullera, en la masculina, que van protagonitzar una extraordinària temporada, destacant sobretot al campionat d'Europa realitzat a Zuric. Ambdós atletes repeteixen guardó, ja que també van ser escollits com a millors atletes catalans de 2013.

Homenatge al Cornellà Atlètic
Cal destacar també que el club Cornellà Atlèticva rebre un homenatge per l'efemèride del cinquantè aniversari de la seva fundació.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix