Gavà, Santfeliuenc i El Prat ja coneixen el calendari de Tercera Divisió

Els tres equips comarcals començaran la Lliga a domicili i davant de rivals molt complicats.

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha donat a conèixer el calendari de Lliga 2015-16 de Tercera Divisió on participaran tres equips de la comarca: El Prat, Gavà i Santfeliuenc.

El Prat de Pedro Dólera, que s’estrena com a entrenador en substitució de Manolo Márquez, jugarà la primera jornada de Lliga al camp del Morell, campió del grup II de Primera Catalana i nou equip de la categoria. D’altra banda, el Gavà també farà el seu debut a domicili. Els de Juanma Pons s’enfrontaran davant la Montañesa al Municipal de Nou Barris. Mentrestant, el Santfeliuenc d’Andrés González jugarà a Manlleu.

La resta de rivals d’una temporada que començarà el 22/23 d’agost són l’Ascó –campió de Lliga l’any passat-, Vilafranca, Cerdanyola del Vallès, Figueres, Sant Andreu, Masnou, Sabadell B, Palamós, Rubí, Júpiter –campió del grup I de Primera Catalana-, Peralada, Granollers –nou equip de Tercera Divisió després d’assolir l’ascens en la promoció davant del Santboià-, Terrassa i Europa.

Podeu consultar el calendari de Tercera Divisió en el següent enllaç:

 

http://fcf.cat/calendari/1516/futbol-11/tercera-divisio-nacional/grup-v

 

 

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix