Castelldefels corona els campions de Catalunya de Vòlei Platja

CV Sant Cugat, FC Barcelona/Mundet, CVP Ponent, CV Premià de Dalt i CV Vall d’Hebron participaran en el Campionat d’Espanya en les diferents categories.

El Beach Club Esportiu El Pèndul de Castelldefels va coronar els campions de Catalunya del Circuit Català de clubs 2015. Fins a cinc categories van gaudir de la sorra castelldefelenca. La segona i definitiva prova de la competició va decidir també els equips que representaran el Vòlei Platja català als diferents Campionats d’Espanya de clubs en categories de menors. I aquests són el CV Sant Cugat, FC Barcelona/Mundet, CVP Ponent, CV Premià de Dalt i CV Vall d’Hebron.

A la categoria Sub’19 femenina, Judith Querol i Paula Mir del CV Premià de Dalt, van repetir el triomf imposant-se a les altres dues parelles participants en aquesta categoria, Piña-Julián (CVP Arenys) i Blanes-Calvo (CE Eduvolei Ametlla).

Pel que fa a la categoria cadet triomf per al CV Vall d’Hebron i CVP Ponent. En categoria femenina, Saró-Lacall- León-Toro del CV Vall d’Hebron van imposar-se en la final a Bará-García-Buján-Belda del CVP Arenys per 2-0 (21-18, 21-8). En categoria masculina, victòria en aquesta segona prova del Circuit Català de clubs de l’equip del CVP Ponent de Lleida format per Muzas-Jiménez-Roig-Montañola que va imposar-se en la final a l’equip del CVP Arenys Pérez-Font-Belda-Montes per 2-1 (17-21, 21-10, 16-14).

La categoria més jove del Campionat de Catalunya de clubs de Vòlei Platja va proclamar vencedors en aquesta segona prova a CV Sant Cugat i FC Barcelona/Mundet. Així, en categoria masculina els campions van ser els jugadors de FC Barcelona i CV AA Llars Mundet, Peña-Tejedo-Busquets-Espinar. En categoria femenina, l’equip del CV Sant Cugat, Bové-Escribano-Orejas-Rodríguez va vèncer en la final a l’equip del CVP Arenys format per Belda-Pons-Puy-González-Aulet 2-0 (21-18, 21-10).

Redacció / Foto: Federació Catalana de Voleibol

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix