El CBS Sant Boi es queda sense del títol de Lliga

Les noies de Xavier Civit no van tenir cap opció en el Play OFF final de Divisió d'Honor de softbol davant d’un Atlético San Sebastián molt superior.

La Lliga Nacional de Divisió d’Honor ja té campió, i no és baixllobregatí. L’Atlético San Sebastián va conquerir sense gaire oposició aconseguir una fita històrica per a l’entitat basca després de guanyar en el Play Off al CBS Sant Boi per 3 a 0.

Els dos primers partits es van jugar l’anterior cap de setmana en terreny català on les guiposcoanes es van imposar per 0 a 2 i 1 a 9. Així doncs, el títol se’ls complicava molt a les noies que dirigeix Xavier Civit que havien de guanyar els dos següents en terres basques aquest cap de setmana per forçar un cinquè també a Riberas de Loyola. Però, l’Atlético San Sebastián no va donar cap opció a les santboianes i es va imposar per 3 a 1 deixant sentenciat el Play Off.

Tot i el sotscampionat obtingut, el CBS Sant Boi ha tancat una excel·lent competició on a la Lliga regular va acabar també en segon lloc precisament per darrere del ja campió de Lliga.

Redacció / Foto: CBS Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix