Laia Sanz renova el seu compromís amb la marca SEAT

La de Corbera de Llobregat assegura que “tinc l'oportunitat de conduir els millors cotxes de carrer i també en els circuits”.

Laia Sanz continuarà sent l'ambaixadora de SEAT després de renovar compromís amb la marca automobilística espanyola. L'empresa es troba en un dels moments més importants per a la companyia que continua amb el seu creixement i que actualment està immersa en el llançament de dos nous productes l'Eivissa 2015 i el nou Alhambra 2015. Laia Sanz s'identifica a la perfecció amb els valors de la companyia: “Per a mi és un honor continuar lligada a una gran marca com SEAT. L'any passat va ser una gran experiència ser ambaixadora. A més aconseguim un gran resultat en les 24 hores de Barcelona a Montmeló. Tinc l'oportunitat de conduir els millors cotxes de carrer i també en els circuits.”

I és que la de Corbera de Llobregat, conduirà, a partir d'ara, un SEAT X-PERIENCE, vehicle amb el qual Sanz es veu reflectida al cent per cent: “es un cotxe ideal per a mi. M'agrada molt perquè sempre porto moltes coses i necessito espai… A més, en ser un tot camí em va genial per arribar als llocs més inaccessibles quan vaig a entrenar, i no deixa de ser un cotxe jove i esportiu.”

La reeixida pilot es troba en un magnífic moment professional, ja que ha aconseguit 13 títols mundials de trial femení, 10 títols europeus de trial femení, 6 títols en el Trial de les Nacions, 5 victòries en Trofeu Femení del Ral·li Dakar (motos), 3 títols mundials d’enduro, 4 medalles d'or d’enduro en els X Games i la medalla de plata de *enduro X femení en els X Games.

Redacció / Foto: SEAT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix