El Prat va acollir de nou el Para Table Tennis Spanish Open

Espanya va aconseguir un total de 13 medalles (tres d’or, cinc d’argent i 5 de bronze) en la competició paralímpica.

La Federació Catalana va organitzar del 19 al 21 de juny al municipi del Prat de Llobregat el Para Table Tennis Open de Factor 20, prova oficial del calendari de la Federació Internacional per a esportistes discapacitats. La competició va incloure proves individuals i d'equips puntuables per al rànquing mundial. El total d'esportistes inscrits va ser de 128 i els països participants 23. Com a gran novetat de l'edició d'enguany, es va comptar amb la presència de seleccions dels cinc continents. Espanya va aconseguir un total de 13 medalles, 3 d'or, 5 de plata i altres 5 de bronze.

Individual
Un total de 8 medalles ha aconseguit l'equip espanyol en el Para Table Tennis Spanish Open en la categoria individual. A Cadira Classe 2, Alberto Guridi va ser bronze, mentre que Iker Sastre va obtenir l’argent. A Cadira Classe 3, Rubén Burgueño va ser primer de grup amb dues victòries i Roberto Eder Rodríguez va aconseguir la medalla de bronze. A Cadira Classe 4 va arribar una altra de les medalles de l'equip espanyol. Francisco Javier López va ser primer de grup amb dues victòries i en el quadre final va eliminar en semifinals al brasiler López d'Oliveira i en la final va cedir davant el francès Martin. A Cadira Classe 5 Bilial El Bakkali va aconseguir la medalla d’oro. En peus Classe 8, David Alonso es va penjar el bronze. Dempeus Classe 9, Juan Bautista Pérez es va quedar amb l’argent.

Per equips

L'equip espanyol Paralímpic va sumar també medalles. En categoria masculina Classe 1-2, l'equip format per Iker Sastre i Miguel Ángel Toledo es van alçar amb la victòria. En categoria masculina Classe 4-5, Miguel Rodríguez i Francisco Javier López van aconseguir l'or, mentre que El Bakkali i Benavente es van quedar amb el bronze. En categoria masculina Classe 9, Juan Bautista Sevilla i David Alonso van aconseguir a medalla d’argent.

Redacció / Foto: FETM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix