Castelldefels serà demà un referent internacional de l'esport a la platja

Se celebrarà una jornada que té com a objectiu informar sobre la dinamització esportiva del litoral com a element de projecció exterior de la ciutat on participen ajuntaments de França, el Marroc i Espanya.

L'Espai del Mar, al Passeig Marítim, acollirà el pròxim divendres 19 de juny, de 10 a 14 hores i de 15,30 a 18,30 hores, una jornada dedicada a parlar de l'esport com un sector amb un gran potencial per a la dinamització social i econòmica dels territoris, per a la projecció internacional i per a la captació de noves oportunitats. Les platges són uns espais que sovint s'utilitzen per desenvolupar aquest potencial. Aquesta jornada organitzada per l'Ajuntament de Castelldefels és un primer punt de trobada i de reflexió entre ajuntaments de França, el Marroc i Espanya que gaudeixen d'una platja en el seu terme municipal, i representants d'associacions esportives i entitats privades.

Les persones o entitats que participen tenen en comú el seu interès a apostar per unes activitats sostenibles per a tots els públics, com són les esportives, que aporten un nou valor a la platja durant tot l'any i que permeten gaudir del litoral a la pròpia ciutadania ja les persones que visiten la ciutat d'una manera molt més activa, sense grans inversions i amb la mínima pertorbació possible del medi natural.

Conferències, ponències i taules rodones

El programa de la jornada consisteix en una conferència inaugural titulada "Reptes i oportunitats de l'esport a la platja per a la projecció internacional de la ciutat"; la conferència "L'esport com a factor de promoció de les ciutats" a càrrec de l'atleta de Marató, Martín Fiz, Premi Príncep d'Astúries dels Esports en 1997 amb l'equip espanyol de marató i Millor atleta espanyol de l'any.

Completaran la jornada dues ponències i dues taules rodones d'intercanvi d'experiències de representants tècnics municipals de Castelldefels i d'associacions esportives que coneixen el que implica l'organització d'activitats a la platja; així com diversos tallers pràctics especialitzats en diferents esports en concret i sobre l'organització d'esdeveniments relacionats amb els mateixos sobre la sorra.

La jornada està organitzada per l'Ajuntament de Castelldefels, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de la Plataforma Local-Med i la inscripció és gratuïta i obligatòria per l'aforament limitat de la sala.

D’altra banda, dissabte 20 de juny serà possible gaudir de diverses activitats esportives a la platja com tennis-platja, handbol, voleibol i carreres de fons.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix