Sant Boi acull el II Acte de Reconeixement als valors Juga Verd Play

Es van distingir als equips, entitats i agents més destacats del programa inclòs dins de la competició dels Jocs Escolars del curs 2014-15.

El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) va celebrar el passat dimarts 16 de juny la segona edició de l’Acte de Reconeixement als valors Juga Verd Play al teatre Cal Ninyo de Sant Boi de Llobregat, amb l’objectiu de distingir als equips, entitats i agents més destacats del programa Juga Verd Play inclòs dins de la competició dels Jocs Escolars del curs 2014-15.

L’acte inaugural de la jornada va anar a càrrec de Maria Antonia Barragan Prieto, regidora d’esports de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, el Sr. Jaume Domingo i Planas, president de la UCEC i el Sr. Oriol Marcé i Puig, Subdirector General d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport.

A continuació es van premiar als primers classificats de tots els grups i categories (des d’educació infantil fins a infantil) dels cinc esports d’associació (futbol, futbol sala, bàsquet, voleibol, handbol ) que durant aquest curs han participar en la competició Juga Verd Play dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. A la segona part de l’acte es va fer lliurament dels reconeixements especials, guardonant a aquelles persones i entitats que es varen implicar d’una forma excepcional i varen donar suport al programa Juga Verd Play. Nou categories varen ser les premiades:

  1. Entitats que han donat més suport al programa gràcies a la implicació del seu públic
  2. Entitats que han donat més suport al programa gràcies a la implicació dels seus tècnics
  3. Entitats que han donat més suport al programa gràcies a la implicació dels seus tutors de grada
  4. Dinamitzadors de joc que han donat més suport al programa gràcies a la seva participació activa, efectiva i constant
  5. Dinamitzadors de joc que han reconegut més els bons comportaments dels esportistes mitjançant la targeta verda
  6. Tècnics que han donat més suport al programa gràcies a la seva participació activa, efectiva i constant
  7. Tutors de grada que han donat més suport al programa gràcies a la vostra participació activa, efectiva i constant
  8. Equips “Esportistes Juga Verd Play”, equips que tenen més partits amb targeta verda pel bon comportament dels seus esportistes
  9. Equips “Agents Juga Verd Play”, equips que han donat més suport al programa gràcies a la participació activa, efectiva i constant dels tècnics, tutors de grada i públic:

L’acte es va concloure amb el parlament de Salvador Valls Cuello, president del Consell Esportiu del Baix Llobregat, que va encoratjar als assistents a seguir treballant per l'esport escolar i va agrair a tots els assistents la seva implicació i compromís amb el projecte. Per finalitzar es va convidar a tots els assistents a fer-se una foto de família amb tots els guardonats.

Redacció / Foto: CEBLLOB

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix