Esplugues acull des d’avui el 19è Campionat d’Espanya de voleibol

La competició, en la categoria cadet femení, hi participen un total de 24 equips entre els quals es troba l’amfitrió i coincideix amb el 25è aniversari de l’entitat.

Des d’avui i fins al pròxim diumenge 21 de juny se celebrarà a Esplugues de Llobregat el 19è Campionat d’Espanya de Voleibol cadet femení. La competició aplegarà en el CEM Les Moreres un total de 24 equips, entre ells, els millors de la categoria a nivell estatal: els campió i subcampió de Catalunya, el CV Sant Cugat i el CVB Barça, respectivament; i l’amfitrió, el CV Esplugues, organitzador de la cita, en col·laboració amb l’Ajuntament i la Federació Catalana de Voleibol.

Durant la presentació de l’esdeveniment, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol i vicepresidenta de la Real Federación Española, Maribel Zamora, va assenyalar que el fet que el club espluguenc sigui un dels més destacats del voleibol estatal en categories inferiors ha estat una de les raons de l’elecció d’Esplugues com a seu del campionat. A més, va afegir, “les instal·lacions esportives de Les Moreres són una garantia; i també hem tingut en compte que el CV Esplugues celebra enguany 25 temporades”.

En aquest sentit, el president del club amfitrió, Àlex Gusano, va destacar que celebrar el Campionat d’Espanya a Esplugues de Llobregat “serà un molt bona forma commemorar aquest 25 aniversari” i va recordar a les jugadores que “heu de gaudir de la competició sense sentir-vos pressionades pels resultats. Tingueu paciència i siguem un bon equip; amb això, ja hem guanyat”. D’altra banda, l’alcaldessa, Pilar Díaz, va agrair la confiança dipositada en Esplugues per la Federació Catalana de Voleibol i va assenyalar que “aquesta és una ciutat on l’esport base és el que més fomentem. En un campionat sempre és important el factor competitiu. Però a Esplugues l’esport també significa educació, salut i la transmissió d’una sèrie de valors molt vàlids en tots els aspectes de la vida”. La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol i vicepresidenta de la Real Federación Española, Maribel Zamora, va assenyalar que“les instal·lacions esportives de Les Moreres són una garantia; i també hem tingut en compte que el CV Esplugues celebra enguany 25 temporades.”.

La final del 19è Campionat d’Espanya de Voleibol cadet femení està prevista per a diumenge, 21 de juny, a les 12 hores.

Redacció / Foto: FCV

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix