El Barça, gran triomfador de la sisena edició de la Festa del Futbol Català

L’esdeveniment, que va acollir un miler de jugadors i jugadores i prop de 10.000 persones, es va celebrar a Martorell.

El Complex Esportiu Torrent de Llops de Martorell va acollir durant tot el cap de setmana la cloenda de la VI Festa del Futbol Català que la Federació Catalana de Futbol. Un miler de jugadors hi ha participat i unes 10.000 persones han passat per les instal·lacions esportives martorellenques. S'hi han jugat un total de vint-i-vuit partits a Torrent de Llops i nou finals de futbol sala al Pavelló Esportiu Municipal. El gran triomfador de l’edició d’enguany van ser el Barça que en futbol es va imposar en quatre (aleví, benjamí, cadet i infantil) de les cinc finals, mentre que en futbol sala van guanyar en les categories aleví i infantil.

Diumenge es va celebrar la final aleví entre el Barça i l'Espanyol (5-1) i la final benjamí entre el Gimnàstic de Manresa i el Barça (0-0), (4-5) als penals. Dissabte es va jugar la final juvenil que va enfrontar l'Espanyol amb la Damm (2-0), la final cadet que es va adjudicar el Barça (3-0) –foto- contra el Cornellà i la final infantil que també va ser pels blaugrana (3-1) contra l'Espanyol.

Dissabte es van celebrar les finals en categoria femenina. El Sabadell va imposar-se al Sant Gabriel (6-3) en categoria aleví-benjamí, el Barça va guanyar (5-1) a l'Espanyol en categoria infantil-aleví i les cadet-infantil del Sant Fost van aconseguir golejar a les del Cabrera (1-0). El passat 7 de juny es va jugar la final juvenil-cadet a Sant Vicenç dels Horts, on el Barça va guanyar l'Espanyol (4-0).

Futbol sala

En futbol sala, el Barça va proclamar-se campió dissabte en categoria aleví després de guanyar l’AE Les Corts (2-3). Tot seguit, en categoria benjamí, el CN Caldes es va proclamar campió de Catalunya en vèncer (4-2) al Les Corts. El prebenjamí del Marfil Santa Coloma va superar el FS Montcada (4-7) i es va emportar el títol. En categoria infantil, el Barça va aixecar el títol en guanyar (4-2) el Marfil Santa Coloma. El Futsal Inlingua Mataró va guanyar als penals la Copa Catalunya en categoria cadet davant el CE Jesús-Maria (6-6).

Diumenge s'han disputat les finals en categoria femenina. La final sènior se l'ha endut el Rubí CEFS (2-1) contra el FSC Gironella, la final juvenil ha anat a mans de l'AE Les Corts UBAE (4-3) contra el CE Futsal Mataró i l'AE Penya Esplugues ha golejat (1-4) al Rubí CEFS a la final base femení.

Redacció / Foto: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix