Martorell acollirà el cap de setmana la Festa del Futbol Català

Se celebraran en el Complex Esportiu Torrent de Llops i el Pavelló Esportiu Municipal els Campionats de Catalunya de futbol i Copa Catalunya de futbol sala.

Un miler de jugadors i jugadores i prop de 10.000 persones faran de Martorell, aquest cap de etmana, la capital del futbol i futbol sala català. Durant els dies 12, 13 i 14 de juny se celebraran en el Complex Esportiu Torrent de Llops i al Pavelló Esportiu Municipal els Campionats de Catalunya de futbol i Copa Catalunya de futbol sala. Està previst la celebració d'un total de 45 partits (36 de futbol i 8 de futbol sala) amb  8 finals de futbol i 9 de futbol sala.

El segon cop

Serà el segon cop que el municipi baixllobregatí se celebrarà la Festa del Futbol Català. L'any 2012 el CE Torrent de Llops ja va acollir les fases prèvies dels Campionats de Catalunya benjamí i aleví, així com les finals de les altres categories mentre que el pavelló esportiu municipal va acollir les finals de la Copa Catalunya de futbol sala. Després d'un acurat procés de selecció fet per la FCF sobre diferents categories, Martorell ha estat l'escollida.

Redacció / Foto: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix