El pratenc Pedro Dólera, nou entrenador de l'Associació Esportiva Prat

Arriba procedent de l’Europa on ha estat dirigint l'equip escapulat les darreres sis temporades i, enguany, va disputar el playoff d’ascens a Segona B.

L’AE Prat ja té nou entrenador després que la junta directiva decidís no renovar la confiança a Manolo Márquez. Es tracta del pratenc Pedro Dólera, que ha signat per a les pròximes tres temporades. “Penso que hem incorporat el millor entrenador que hi ha actualment a la Tercera Divisió. Va marxar sent el capità de l’equip i torna al Prat per intentar lluitar per assolir l’ascens a Segona Divisió B. És una persona que s’ha fet a la ciutat, a més és d’aquí, i penso que té totes les condicions per aconseguir els objectius que s’ha marcat el club per a la pròxima temporada”, explica Luis Quiñonero.

Dólera ha entrenat el CE Europa durant les darreres sis temporades. Aquest any ha classificat el conjunt escapulat per disputar el playoff d’ascens a Segona B, encara que finalment no va poder assolir la nova categoria.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix