Tomás Colldecarrera es corona a la XXXIV Cursa Ciclista del Llobregat

El santboià Pol Hervás va ser cinquè en categoria júnior i encapçala la classificació de la Copa Catalana 2015.

Diumenge passat es va celebrar la 34a edició de la Cursa Ciclista del Llobregat Navàs-Sant Boi puntuable per a la Copa Catalana 2015 en la categoria júnior sobre un total de 114 quilòmetres. La prova ciclista va ser organitzada, un any més, pel Club Ciclista Sant Boi i va comptar amb la col·laboració de la policia local de totes les poblacions per on va discórrer la prova i membres de Protecció Civil.

El sots 20 Tomás Colldecarrera, de l’equip Bicis Esteve, va ser guanyar de la prova amb un temps de 2h55’06’’. En segona posició i vencedor en la categoria júnior va ser el corredor del Trans-Lujan Mollet, David Gijón, amb 2h55’46’’. A més, el Trans-Lujan Mollet es va imposar en el Premi per Equips. D’altra banda, el vencedor del Premi de la Muntanya va ser David Casanovas (Trans-Lujan Mollet). Mentrestant, el guanyador del Premi de les Metes Volants va ser Francisco Galván, del Huesca La Magia-Citroën. El millor santboià va ser Pol Hervás, del Tomás Domingo-Pramac, que va finalitzar en cinquè lloc (2h58’05’’) i, a més, és el líder de la Copa Catalana.

La pròxima prova de la Copa Catalana se celebrarà al Prat de Llobregat el pròxim 20 de juny amb la Cursa de Primavera Júnior.

Redacció / Foto: CC Sat Boi