Roger Roca i Janeth Becerra guanyen la Cursa Solidària de Martorell

Pop dels 800 atletes es van donar cita a la tercera edició d’aquesta prova atlètica.

Els carrers de Martorell van ser una autèntica festa de l’atletisme. Ahir diumenge es va celebrar la tercera edició de la Cursa Solidària on van participar unes 800 persones. Els atletes van haver de completar un recorregut de deu quilòmetres.

Roger Roca, del RR Running, es va proclamar campió en la categoria masculina amb un temps de 33’58’’. A continuació van arribar Marc Roig (CA Laietània, 34’55’’) Xavi Tomasa (Atlétic Club Barcelona, 34’55’’). A la categoria femenina, la vencedora va ser Janeth Becerra. L’atleta va fer un temps de 41’40’’. Sandra Sánchez (Slop Runners Cat, 43’12’’) i Albada Blay (Slop Runners Cat, 43’44’’) van finalitzar en segon i tercer lloc respectivament.

Dues marxes

Paral·lelament es va organitzar la Marxa Solidària de 7,6 quilòmetres i una marxa solidària de curta distància d’un quilòmetre destinada a interns del centre i a persones amb discapacitat intel·lectual amb problemes físics afegits.

Objectiu

Aquests dos esdeveniments van estar organitzats per l'Hospital Neuropsiquiàtric Sagrat Cor de Martorell, gestionat per les Germanes Hospitalàries, amb el consentiment i suport dels Ajuntaments de Martorell i Sant Esteve de Sesrovires, municipis implicats en el recorregut de les proves.  L'objectiu principal va ser mostrar a la societat la realitat i lluitar contra els estigmes que arrosseguen els malalts mentals. La recaptació va anar en benefici de programes de salut mental de la Fundació Benito Menni.

A més, l’organització va solidaritzar-se també amb altres col·lectius també desafavorits i amb els que més pateixen els efectes de la crisi. Per això els participants tant de la cursa com de la marxa van aportar 1Kg d'aliment sòlid a l'hora de la recollida del dorsal. Tot l’aliment serà recollit in situ per la Creu Roja del Baix Llobregat Nord, qui s’encarregarà de fer la seva distribució segons les necessitats socials.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix