Més de 14.000 seguidors del Barça viatjaran a Berlín des de l'Aeroport del Prat

Dissabte serà el dia de major activitat amb prop de 10.500 seients oferts i la terminal T2 concentra el 68% dels passatgers d'aquesta operativa.

Les companyies aèries que operen a l'Aeroport de Barcelona-el Prat han ofert un total de 14.183 seients cap a Berlín amb motiu de la final de la Lliga de Campions que disputaran Barça i Juventus aquest dissabte.Cal destacar que demà divendres, 5 de juny, hi ha previstes 3.712 places de sortida amb destinació Berlín i el mateix dissabte, dia 6, 10.471. L'operació sortida es concentrarà en un 68% a la terminal T2, que albergarà la majoria de vols especials que companyies com Iberia, Air Europa, Air Berlin o Transavia i touroperadors com Mistral, Privilege o Pullmantour han programat per a aquesta ocasió.

Terminal T1

La resta de l'operativa es durà a terme a la terminal T1, on els passatgers dels vols xàrter de Vueling i Air Nostrum disposaran del Vestíbul Intermodal per facturar els seus equipatges.L'operació retorn dels seguidors a Barcelona es concentrarà el diumenge, 7 de juny, entre les 3 i les 5 hores de la matinada. Per aquest motiu, es reforçarà el servei llançadora d'autobús entre T1 i T2 perquè els usuaris que surten d'una terminal i tornen a una altra puguin desplaçar-se còmodament.

Com en altres ocasions en què s'han desenvolupat operatius de gran moviment de passatgers, l'Aeroport de Barcelona-el Prat mantindrà especial atenció en tots els serveis relacionats amb informació a passatgers, neteja, controls d'accessos, aparcaments i seguretat.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix