Víctor Álvarez i Míriam Carbonell s'imposen en la CX Cursa Delta Prat

La prova atlètica, que va arribar a la setzena edició, va aplegar un total de 1.050 participants.

El corredor pratenc Víctor Álvarez (Total), amb un temps de 32’22’’, i l'atleta de Viladecans Miriam Carbonell, amb un registre de 40’34’’, es van imposar en la setzena edició de la CX Cursa Delta Prat que es va celebrar el passat diumenge 31 de maig. La prova atlètica es va disputar sobre un ràpid circuit urbà de deu quilòmetres al Prat de Llobregat on cal destacar la participació d’un total de 1050 corredors, entre totes les categories.

Una desena de corredors ha encapçalat la carrera. En aquest grup es trobaven tots els favorits, entre ells, una bona representació d'atletes pratencs (Víctor Álvarez, Antonio Godoy o Sergio Enríquez) així com un dels favorits, el barceloní Andrés Acuña. Precisament aquest últim va encapçalar més d'una intentona per poder escapar, però sense èxit final. Ja en l'última entrada a les pistes, a sols 400 metres per a la meta, Antonio Godoy encapçalava la carrera. Però Víctor Álvarez va jugar la seva basa i es va imposar en els últims metres. Godoy va entrar segon, a sol 5 segons. El tercer lloc va ser per a Iban Mañer, atleta del Cornellà Atlètic, a 6 segons del guanyador.

D’altra banda, la viladecanenca Míriam Carbonell va liderar la prova en categoria femenina. Segona va quedar Sònia Giménez, del Pratenc *AA, amb 41’25’’, i tercera, la barcelonina Maria Sunyer, del l’FC Barcelona, amb 41’49’’.

Després de la carrera de 10 km es van disputar les carreres infantils, on els més petits també van gaudir del seu el seu moment de glòria.

Redacció / Foto: Periòdic Delta