La UE Santboiana perd la final de la Lliga de Divisió d’Honor

L’equip baixllobregatí va caure davant del VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid per 19 a 8.

La UE Santboiana es va proclamar sotscampió d’Espanya de rugbi després de perdre la final de la Lliga de Divisió d’Honor davant del VRAC Quesos Entrepinares (19-8) que es va celebrar ahir diumenge a l’Estadi Pepe Rojo de Valladolid. D’aquesta manera, els castellans revaliden el títol que van assolir la passada temporada i acumulen quatre de consecutius de mostrant la seva actual superioritat dins del rugbi nacional.

La crònica

El partit va començar com no solen començar les finals, sense contemplacions, tots dos conjunts van decidir mesurar-se primer per fora, amb els seus tres quarts desplegats i abans que a la majoria del públic li hagués donat temps a asseure's Pablo Miejimolle inaugurava el marcador per als locals amb un assaig escorat en la banda que posava el 5-0 en el marcador en el minut 3. A més Gareth Griffiths arrodonia l'esplèndid inici del VRAC amb una transformació que els donava 2 punts més d'avantatge. A partir d'aquí la Santboiana no deixaria que el partit tornés a entrar en un ritme boig i va començar la batalla de les davanteres, el ritme de joc va descendir i el pack de 8 del Quesos Entrepinares, poc acostumat al fet que aconsegueixin fer-los front, es va haver d'emprar a fons. Abans del descans Gareth Griffiths va seguir augmentant l'avantatge del conjunt blau amb dos cops de càstig més en el 24 i en 30. Al descans, el marcador reflectia un 13 a 0.

La segona part va començar igual que va acabar la primera, però cada vegada més la melé del VRAC s'anava imposant a la de Sant Boi de Llobregat. Només començar Ki Anufe, que havia fallat un cop en la primera part, inauguraria el marcador per al seu equip. La resposta dels de Valladolid no es faria esperar i Griffiths, que juntament amb Snee van ser els homes més decisius del partit, aconseguiria dos tirs a pals més, amb el que arribaríem al 65 amb 19 a 3 en el marcador. En l'última jugada del partit Sanz aconseguiria l'assaig de l'honra per al seu equip, que va seguir lluitant fins a l'últim minut.

Al final del partit, el director esportiu de la UE Santboiana, Bruce Hemara, va manifestar que “hem jugat davant d’un equip molt gran.”

Redacció / Foto: UE Santboiana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix