Dos mossos fora de servei detenen un home i una dona quan robaven

Els detinguts ja havien forçat la porta d’entrada d’un domicili de Viladecans i es disposaven a robar en un domicili quan els mossos van intervenir.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la unitat d’investigació de Gavà van detenir un home i una dona, de 21 i 33 anys, tots dos de nacionalitat colombiana, de veïnatge desconegut ell i de l’Hospitalet de Llobregat ella, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força interior domicili en grau de temptativa a Viladecans.

Els fets van passar poc abans de les 12 del migdia quan dos mossos, fora de servei, van observar com un home intentava entrar a la porteria d’un immoble molt proper a la comissaria de Viladecans fent ús d’un plàstic semi rígid, mentre la dona vigilava els voltants de l’edifici. Moments després, l’home va aconseguir forçar la porta tot just quan els dos mossos van acreditar-se com a policies i van intentar identificar-los.

Davant de la presència policial, l’home i la dona van marxar corrents però van ser aturats pels mossos sense que els donés temps a desfer-se de les eines que portaven per a cometre els robatoris.

Els detinguts portaven en el moment de la seva detenció un conjunt objectes emprats en el robatoris amb força, com són un plàstic semi rígid, una lot, un parell de mitjons i altres estris que també van ser comissats.

Els detinguts, amb dotze antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix