Detectats 51 conductors ebris o sota els efectes de drogues

Els Mossos d'Esquadra van realitzar un macrocontrol de trànsit a l’A-2, a Cornellà de Llobregat, amb total de 372 proves de les quals un 14% van donar positiu.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van fer la matinada del diumenge 19 d'abril un macrocontrol, al punt quilomètric 610.1 de l'A2, al terme municipal de Cornellà de Llobregat, que es va saldar amb un balanç de 372 proves realitzades, de les quals 51 van donar positiu, 44 en alcohol i 7 en drogues.

En el dispositiu de trànsit van participar un total de 31 agents de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud (RPMS) juntament amb un equip de l'Àrea de Recursos Operatius (ARRO) de la mateixa regió, els quals van tallar aquesta via ràpida amb totes les garanties de seguretat per als usuaris i els policies que hi participaven.

Tots els vehicles que circulaven en sentit Lleida per l'A-2 van ser desviats obligatòriament cap al punt de control on es realitzaven les proves de detecció d'alcohol i/ o drogues.

Els mossos van realitzar un total de 372 proves a conductors amb un resultat de 44 positius en la prova de l'alcoholèmia i 7 en drogues. Entre els conductors que van donar positiu a la prova d'alcoholèmia cinc d'ells ho van ser per una taxa penal i van ser citats el passat dimarts, 21 d'abril, als Jutjats de Cornellà.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix