Detingut un castelldefelenc per robatoris amb força a Sitges

En el moment de la detenció per part dels Mossos d’Esquadra ell i el seu company, veí de Calafell, acabaven de fer un furt i portaven a sobre objectes procedents d’altres robatoris fets a interior de vehicles estacionats.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Sitges i d’Investigació del Garraf van dos joves de 21 anys, nacionalitat marroquina i veïns de Calafell i de Castelldefels, com a presumptes autors d’un robatori a l’interior d’un vehicle estacionat a la via  pública a Sitges i del furt d’un telèfon mòbil.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 20.30 hores del divendres 10 d’abril quan un ciutadà va alertar als Mossos d’Esquadra que mentre estava arreglant el seu vehicle particular, dos joves l’havien furtat el seu telèfon mòbil. El mateix ciutadà va informar que va poder recuperar el seu telèfon, ja que es va adonar del furt i va impedir que els joves se l’emportessin.

Amb la informació facilitada pel ciutadà i després de realitzar una acurada recerca, van localitzar un jove que coincidia plenament amb la descripció facilitada per la víctima. A l’escorcoll preventiu de seguretat se li va localitzar un telèfon mòbil i unes monedes de la República de Costa Rica i del Regne Unit. Fetes les gestions amb el telèfon mòbil es va poder determinar que provenia d’un robatori interior d’un vehicle estacionat en un carrer a prop de la platja de Sant Sebastià, a Sitges.

Els dos detinguts tenen, entre ambdós, 15 antecedents policials per fets similars. Les investigacions policials continuen obertes i no es descarta la implicació dels dos detinguts en robatoris denunciats a altres localitats de la comarca del Garraf. Els fets es van posar en coneixement del Jutjat d’Instrucció del partit judicial de Vilanova i la Geltrú.

Marçal Fontanals / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix