Imputat un conductor que va fugir després d’atropellar un vianant a Sant Feliu

L'home, veí de Gavà, va donar de baixa el vehicle a una deixalleria tres dies després de l'atropellament per evitar que els Mossos d'Esquadra el localitzessin.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra del Grup de Recerca i Documentació de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud han imputat un home de 32 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Gavà, com a presumpte autor d'un delicte d'omissió del deure de socors.

Els fets van tenir lloc el passat dia 27 de març al voltant de les 18.20 hores quan el conductor d'un tot terreny va atropellar a gran velocitat un vianant a la carretera B-23, quilòmetre 6,9, al terme municipal de Sant Feliu de Llobregat.Segons testimonis del fet, el conductor del vehicle no es va aturar per atendre a la víctima que patir ferides molt greus i va quedar estesa a terra. En l'accident el vehicle va perdre el retrovisor esquerre i diverses peces de l'òptica davantera del tot terreny, fet que va permetre als investigadors identificar el vehicle implicat en l'atropellament. Paral·lelament, els agents van esbrinar que un vehicle havia estat donat de baixa en una deixalleria de Viladecans el passat dia 30 de març, tres dies després de l'atropellament.

Els agents van poder comprovar de seguida els danys del vehicle donat de baixa a la deixalleria i tant el retrovisor i les peces recollides al lloc de l'accident encaixaven perfectament en el vehicle. Davant aquests fets els agents van citar al seu titular, el qual va reconèixer que el dia de l'accident conduïa el tot terreny.

Per aquest motiu els agents van imputar-li un delicte d'omissió del deure de socors i durant els propers dies compareixerà davant el jutjat de guàrdia de Sant Feliu de Llobregat. La víctima continua ingressada a l'hospital en estat greu.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix