Una dona xinesa té un fill al vestíbul de l’ABP dels Mossos de Martorell

Dos policies autonòmics que estaven a la recepció de la comissaria la van ajudar-la en el naixement, ja que no va donar temps que arribés l’ambulància que havien cridat prèviament.

El fet es va produir a la matinada de diumenge, deu minuts després de les dotze hores. Una dona d'origen xines, en avançat estat de gestació i que es dirigia caminant acompanyada d'una altra dona xinesa a l'hospital de Martorell per donar a llum a la seva filla en aquell hospital no va poder arribar al seu destí.

Segons sembla no es va trobar amb forces d'arribar a l'hospital, que es troba a escassos metres de la comissaria i quan va passar pel costat de la dependència policial va entrar demanant que l'ajudessin que es trobava a punt de donar a llum. Tot i que els mossos de recepció van demanar immediatament una ambulància, la immediatesa del naixement va fer que els dos mossos ajudessin al naixement, al mateix vestíbul de la comissaria de Martorell.

Poc després va arribar l’ambulància i es va fer càrrec del nadó, una nena que es troba en bon estat de salut, a l’igual que la mare, totes dues hospitalitzades a l'hospital de Martorell.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix