Els Mossos detenen "in fraganti" un home a Sant Boi robant un bar

L’actuació policial s’ha produït aquesta matinada i el presumpte autor era reincident.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Boi de Llobregat han detingut aquesta matinada, un home de 35 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Boi de Llobregat, com a presumpte autor d'un robatori amb força a un bar de la localitat baixllobregatina.

Els fets han ocorregut aquesta matinada, pels volts de les 4.30 hores, quan un testimoni ha trucat al telèfon d'emergències alertant que sentia forts cops a l'interior d'un bar d’aquest municipi. Un cop al lloc, els agents van observar que la part del darrere del bar, que donava a un pati, hi havia una finestra trencada.Després d'uns instants, els agents van trobar el presumpte autor amagat en aquest pati. El van identificar i escorcollar, trobant-li amagat un ganivet de cuina. Davant els fets, els agents van detenir a l’individu com a presumpte autor d'un robatori amb força amb grau de temptativa.A més, se li imputa un altre robatori amb força aquesta mateixa nit passada, i set robatoris més de dies anteriors.

El detingut, amb tres antecedents per fets similars, passarà a disposició judicial en les pròximes hores.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix