Ingressen a la presó els autors de tres robatoris en domicilis de Manresa

Els tres detinguts, veïns de Castelldefels, tenen 58 antecedents policials per fets similars, dos dels quals es trobaven en llibertat provisional i el tercer en llibertat condicional.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Gavà van detenir tres homes entre 33 i 42 anys, de nacionalitat colombiana i veneçolana i veïns de Castelldefels, com a presumptes autors de tres delictes de robatori amb força en domicilis Manresa (Bages)

Els fets van succeir el mateix dia 9 de març, al voltant de les 17 hores, a l’Avinguda Habana Vieja de Castelldefels, en el marc d’un dispositiu preventiu on agents de la comissaria de Castelldefels van identificar els ocupants d’un turisme que va realitzar una maniobra esquiva en detectar la presència policial. Seguidament van escorcollar el vehicle i van comprovar que duien diversos objectes i estris susceptibles de ser emprats per cometre robatoris amb força. Portaven uns guants, un tornavís, i unes tenalles.

Aquest fet va provocar l’assumpció de l’incident per part dels agents de la unitat d’investigació de Gavà, els quals van poder acreditar que els objectes trobats al vehicle provenien de tres robatoris a domicilis a la població de Manresa succeïts una hora i mitja abans de ser interceptats. Per aquest motiu van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb els robatoris a interior de domicili. A més, els objectes recuperats van ser lliurats als seus propietaris.

Es dóna la circumstància que un dels detinguts es trobava en llibertat condicional feia quinze dies, després que fos detingut per fets similars a les poblacions de Viladecans i Castelldefels (Baix Llobregat). Els altres dos lladres es trobaven en llibertat provisional.

Els detinguts van passar a disposició judicial, i el jutge en funcions de guàrdia va decretar l'ingrés a presó de tots tres.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix