Presó per a un traficant de drogues per atropellar un home després d'una discussió

Els Mossos d'Esquadra van fer un registre judicial al seu domicili a Sant Boi de Llobregat on van localitzar dos quilograms d'haixix i quinze grams de cocaïna.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Boi de Llobregat van detenir un home de 29 anys, nacionalitat marroquina i veí de la mateixa localitat, com a presumpte autor d'un homicidi dolós en grau de temptativa i un delicte contra la salut pública al mateix municipi del Baix Llobregat.

Els fets van tenir lloc a finals del mes de setembre de l'any passat a la plaça Catalunya de Sant Boi de Llobregat, quan un home va ser atropellat de forma voluntària després de discutir amb un altra persona, que va resultar ser un conegut seu que li subministrava droga des de feia un temps.Efectius de la comissaria de Sant Boi van fer-se càrrec de les gestions per esclarir les circumstàncies del fet i investigar sobre el desenvolupament d'aquesta activitat delictiva de la qual va informar la víctima.

Els agents van establir un operatiu de vigilància i van poder comprovar el desenvolupament d'aquesta activitat delictiva i van identificar un home marroquí que traficava amb haixix i cocaïna a Sant Boi de Llobregat. L'operatiu va concloure amb la detenció i l'entrada policial en el domicili del detingut on es van comissar 2 quilograms d'haixix, quinze grams de cocaïna, diversos estris per manipular i pesar drogues, i 2.500 euros en efectiu.En l'immoble també es va localitzar un gran nombre de telèfons mòbils i dos ordenadors portàtils.

El detingut, el qual te quatre antecedents per diferents tipologies delictives, va passar a disposició judicial al jutjat d'instrucció, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

 

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix