Detingut a Cornellà un home per una temptativa d'homicidi amb arma blanca

Va apunyalar aquest diumenge la víctima al pit després d'una discussió a la sortida d'un bar.

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Cornellà han detingut, avui dimecres als volants de les dues de la tarda, un home de 47 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cornellà de Llobregat per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa. La Premsa del Baix ha pogut aconseguir la imatge en exclusiva en el moment de la seva detenció que s’ha produït en el barri Centre (al costat del Mercat).

La investigació es va iniciar arran d'una agressió amb arma blanca que es va produir al voltant de les dues de la matinada d'aquest diumenge 15 de febrer. Segons diversos testimonis, s'hauria produït una discussió entre víctima i agressor a la sortida d'un bar del municipi de Cornellà de Llobregat. En un moment de la discussió, el detingut hauria tret una arma blanca i hauria ferit la víctima de gravetat al pit.

Les gestions d'investigació van permetre identificar l'autor dels fets, un home amb dos antecedents policials per lesions. Amb aquesta informació, els agents d'investigació, juntament amb agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius de la Regió Metropolitana Sud han realitzat, aquest migdia, l'entrada al domicili del presumpte agressor i l'han detingut per un delicte d'homicidi dolós en grau de temptativa. En aquest sentit, els investigadors han pogut recuperar l'arma blanca amb la qual el detingut va ferir la víctima.

El detingut passarà a disposició judicial aquest dijous, dia 19 de febrer. Pel que fa a la víctima, l'home va ser ingressat a l'hospital i no perilla la seva vida.

Redacció / Foto: LPdB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix