Detingut un lladre multireincident per dos robatoris a comerços de Sant Boi

L'arrestat acumula 20 antecedents policials i, des de principi d’any, ja ha estat detingut set vegades per robatoris al municipi baixllobregatí.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Boi de Llobregat van detenir ahir divendres un home de 45 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Boi de Llobregat, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força, un a establiment comercial i l'altre a interior de vehicle al mateix municipi.

Aquesta detenció cal contextualitzar-la en la reiteració de l'activitat delinqüencial d'aquest home que, en el decurs del que portem d'any, ja ha estat detingut en sis ocasions per vuit delictes contra el patrimoni. L'arrestat va cometre tres d'aquests robatoris amb la seva parella sentimental, una dona de 29 anys, nacionalitat espanyola i també veïna de Sant Boi de Llobregat, que també va ser detinguda. Tots dos van consumar els delictes en el mateix radi de població i en dies consecutius.

Per aquest motiu i donat que aquest home reincidia continuadament en la seva activitat delictiva, la Mesa de Coordinació Policial de Sant Boi de Llobregat va acordar posar en marxa un dispositiu conjunt de seguretat ciutadana, amb la participació dels Mossos d'Esquadra i la Policial Local del municipi, que tenia per objectiu l'eradicació aquesta situació puntual.

El detingut, que té vint antecedents policials, set dels quals per robatoris amb força en el decurs de l'any 2015, està a dependències policials a l'espera de passar pròximament a disposició judicial.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix