Denunciat un home per conduir sota els efectes de l'alcohol

Era veí d’Esplugues de Llobregat i conduïa amb permís retirat a 129 km/h en un tram limitat a 80 km/h.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat de Trànsit de Sant Feliu de Llobregat van imputar un home de 25 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Esplugues de Llobregat, com a presumpte autor d’un delicte de trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol, excés de velocitat i amb el permís de conduir retirat per una pèrdua total de punts.

Els fets van tenir lloc el dissabte 18 d’octubre a les 01.30 hores, quan els Mossos d’Esquadra van captar, mitjançant cinemòmetre mòbil, un vehicle a una velocitat de 129 Km/h a la C-32, quilòmetre 60, terme municipal de Cornellà de Llobregat, en un tram de via limitat a 80 Km/h.

Un cop aturat, els agents van comprovar que el conductor del vehicle infractor conduïa sense el permís de conduir vigent donat que havia perdut la totalitat dels punts per acumulació d’infraccions. Quan es va sotmetre a la prova de detecció alcohòlica el conductor va donar un resultat de 0.62 mg/l. en aire espirat, una taxa penal.

Per tots aquests fets el conductor va ser denunciat administrativament per superar la velocitat màxima permesa de la via i es van instruir diligències policials per informar al jutjat de guàrdia de Cornellà de Llobregat dels delictes de conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i per conduir un vehicle amb una pèrdua anterior de la vigència del permís de conduir per una pèrdua total de punts.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix