Els Mossos detenen un home i una dona a Viladecans que acabaven de robar

La ràpida intervenció policial de dos agents que es trobaven fora de servei va permetre recuperar la joia sostreta a un home d’avançada edat i retornar-la a la víctima.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de districte de Viladecans van detenir un home i una dona, tots dos de 21 anys, nacionalitat romanesa i veïns de Barcelona, com a presumptes autors d'una estrebada de cadena d'or.

Els fets van succeir quan dos agents de la comissaria de Viladecans que es trobaven fora de servei van observar com un vehicle amb dos joves s'aturava en una zona de càrrega i descàrrega de la ciutat de Viladecans. La dona sortia del vehicle mentre el conductor es quedava a l'interior amb el motor encès.

Davant d'aquesta actitud, els agents van decidir identificar-lo just en el moment en què la dona tornava al vehicle després d'haver comès el robatori violent.

Els agents van localitzar una cadena d'or trencada que la dona portava amagada i que va resultar pertànyer a l'home a qui acabava d'assaltar violentament. Per tot plegat, els agents van detenir-los i traslladar-los a dependències policials.

Així mateix, van localitzar a la víctima que els va explicar que una dona l'acabava d'empènyer i fer abraçades al portal de casa seva fins que li va sostreure la cadena d'or que portava al coll. Els agents van poder retornar-li la joia.

Els dos detinguts, després de passar a disposició judicial, van quedar en llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix