Presó per a un home per atracar amb una navalla tres persones al Prat

Els Mossos d’Esquadra van poder recuperar els telèfons mòbils sostrets a les tres víctimes.

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria del Prat de Llobregat van detenir un home de 32 anys, nacionalitat espanyola i veí de l’Hospitalet de Llobregat, com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació al Prat de Llobregat.

Cap a les onze de la nit de diumenge passat, els mossos van tenir coneixement que tres nois havien patit un robatori violent en un carrer de la zona centre del Prat de Llobregat.El presumpte autor dels fets els va amenaçar amb una navalla i els va sostreure els telèfons mòbils. Ràpidament, els joves van alertar la policia a la qual van donar la descripció de l’home que els acabava d’assaltar. Per això, els agents van iniciar una recerca per la zona per tal de localitzar-lo.Poc temps després, van observar un home que coincidia amb la descripció i les dades aportades per les víctimes, motiu pel qual va quedar detingut. En l’escorcoll els agents li van trobar la navalla i també van localitzar al costat d’un contenidor del carrer on va ser enxampat, els tres telèfons mòbils que hauria llançat abans de ser aturat.

El detingut, el qual té dotze antecedents per fets similars, va ingressar a presó per ordre del Jutjat en funcions de guàrdia.

 

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix