Detingudes quatre persones 'in fraganti' mentre robaven la càrrega d'un camió

Els detinguts, tres homes i una dona veïna del Prat de Llobregat, acumulen més de 15 antecedents per delictes de les mateixes característiques.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Barberà del Vallès van detenir quatre persones, tres homes i una dona, d’edats compreses entre els 19 i 27 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte de furt. Dos dels homes són veïns de la localitat de Santa Coloma de Gramenet, l’altre de la localitat de Terrassa i la dona és veïna del municipi del Prat de Llobregat.

Els fets van passar cap a les sis del matí del passat dimecres, 3 de setembre, quan es va rebre una trucada per part del conductor d’un camió, el qual es trobava descansant al seu interior, manifestant que estava observant a través del retrovisor com unes persones obrien la porta del camió. L’home havia aparcat el camió en una avinguda del Polígon Industrial Santiga de la localitat de Barberà del Vallès cap a la una de la matinada, venia procedent de Madrid i havia d’esperar fins a les vuit del matí per tal de procedir a la descàrrega del material que transportava, en concret productes de cosmètica i drogueria.

Els lladres no van escoltar com l’home va trucar a la policia i quan les dotacions policials van arribar al lloc van poder observar com els quatre detinguts es trobaven manipulant caixes a l'extrem del remolc, havien posat un vehicle de la seva propietat al costat i les anaven introduint a mesura que les que anaven agafant del camió. Tant el maleter com la part posterior del vehicle, on havien plegat els seients, estaven plens de caixes amb els productes mencionats.

Quan els agents es van apropar i es van identificar com a policies, els lladres van intentar fugir del lloc però de seguida van atendre els requeriments dels agents i es van aturar, moment en què van ser detinguts. En el moment de la detenció se’ls va comissar dues tenalles.

Els detinguts van passar a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Es dona la circumstància que els detinguts acumulen més de 15 antecedents policials per delictes de similar tipologia, contra el patrimoni.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix