A presó quatre detinguts a l'Hospitalet per un robatori amb força en domicili

Eren d’origen georgià i residien a Barcelona i Esplugues de Llobregat.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat van detenir el passat dia 24 de juliol quatre homes, de 24, 27 i dos de 28 anys, de nacionalitat georgiana i veïns de Barcelona i Esplugues de Llobregat com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili a l’Hospitalet de Llobregat.

Els fets van passar la matinada del dijous 24 de juliol quan pels volts de les 3:00 hores un testimoni va alertar la policia, manifestant que havia vist com dues persones estaven forçant la persiana d’un balcó d’un domicili. Els agents, en arribar al lloc, van observar com dos homes sortien per la porta de la finca. En veure a la policia, van fugir corrents. Una altra dotació policial va localitzar i identificar a pocs carrers del robatori a aquests dos joves que no van saber donar cap explicació de què feien allà ni perquè corrien. Els agents van observar la persiana del balcó forçada, així com el pany de la porta d’accés a l’edifici. A més, van escoltar trepitjades a sobre de vidres trencats a l’interior del domicili. Per accedir al domicili i detenir els individus es va requerir la presència dels bombers. Fent ús de l’escala del vehicle d’emergència, van aconseguir que baixessin del balcó on estaven amagats.

En el moment del robatori no estaven els propietaris ja que es trobaven de vacances. Finalment, ela agents van detenir els quatre homes per un presumpte delicte de robatori amb força a interior de domicili. Els detinguts van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia, que va decretar l’ingrés a presó provisional.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix