Actuació dels Mossos contra l'activitat il·legal al sector del taxi a l'Aeroport de Barcelona-el Prat

Denunciats vint-i-quatre conductors per diferents infraccions en l’àmbit del transport, dels quals cinc treballaven per a l’empresa Uber.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Comissaria General de Mobilitat van dur a terme la setmana passada un dispositiu especial contra l’activitat il·legal al sector del taxi a l’aeroport del Prat, en coordinació amb la Direcció General de Transports i Mobilitat.

L’objectiu principal era detectar i actuar contra l’activitat il·legal en el transport de viatgers. Aquesta és una més les accions que es duen a terme en l’entorn de l’aeroport del Prat i els seus accessos durant els mesos d’estiu, donat que l’augment considerable de l’activitat aeroportuària és aprofitat per aquells que es dediquen a l’activitat il·legal del transport de viatges.

Així, diàriament al llarg de la setmana passada, efectius de l’Àrea de Seguretat Aeroportuària, patrulles de trànsit de la Divisió de Trànsit i de l’Àrea Regional de Trànsit de Metropolitana Sud, juntament amb inspectors de la Direcció General de Transports i Mobilitat van realitzar cinc controls específics.

De tots els vehicles controlats, 24 conductors van ser denunciats administrativament per no disposar de l’autorització corresponent. Cinc d’aquests treballaven per a l’empresa UBER i van ser denunciats per transport il·legal de viatgers.

D’altra banda, la Comissaria General de Mobilitat reforçarà la vigilància en el sector dels transports de viatgers amb la realització, properament, de diversos controls intensius de vehicles que realitzen aquesta activitat per carretera (autobusos i taxis). En aquests es prestarà especial atenció als comportaments i les infraccions relacionades amb la seguretat i l’intrusisme professional.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix