La Policia Local de Cornellà deté una persona per agressió amb una destral

L'home, que va actuar en defensa del seu fill, va ferir tres joves i gairebé n'atropella dos més quan fugia en cotxe una zona d'oci nocturn de la localitat baixllobregatina.

Segons ha pogut saber la Premsa del Baix, la Policia Local de Cornellà del Llobregat va detenir divendres passat a la matinada un home que va acudir a una zona d'oci nocturn del municipi amb una destral i disposat a agredir un noi que s'havia barallat amb el seu fill (avui demanat ajuda al seu pare).

Els Mossos d'Esquadra havien muntat un dispositiu per evitar aldarulls i baralles al costat d'una discoteca molt coneguda del Polígon Femades d’aquest municipi. Malgrat això, dos joves es van embrancar en una baralla, i un d'ells va trucar al seu pare perquè acudís en la seva ajuda. El pare del noi es va presentar poc després armat amb una destral, amb la qual va intentar colpejar l'agressor del seu fill i d'altres joves que es trobaven al lloc dels fets. Els vigilants que es trobaven a les portes de la discoteca van intentar reduir l'agressor, però aquest va aconseguir fugir amb el seu fill en cotxe, amb el qual va intentar atropellar dues persones més.

Els agents de la Policia Local va localitzar i detenir el pare poc després de ferir a tres persones, dues amb contusions al cap i una tercera amb ferides al braç.

Redacció / Foto: El Periódico

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix