Detingut l'autor de set robatoris violents en comerços de Barcelona

L’home, amb domicili a Martorell a qui li constaven 21 antecedents per altres cossos policials i per delictes de naturalesa similar, utilitzava una arma blanca per intimidar les víctimes

Agents de la policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Ciutat Vella han detingut un home de 61 anys, nacionalitat espanyola i amb domicili a  Martorell, com a presumpte autor de set robatoris amb violència i intimidació en establiments de la capital catalana. La detenció va tenir lloc en el marc d’un dispositiu dissenyat per evitar que l’home continués actuant.

La investigació va arrencar després que es detectessin una sèrie de robatoris amb violència o intimidació a establiments dels districtes de Ciutat Vella i l’Eixample entre els dies 20 i 28 de juny. El “modus operandi” emprat per l’autor a l’hora de cometre els atracaments era sempre el mateix: es dirigia a les víctimes interessant-se per alguna cosa i després fent ús d’una arma blanca per tal d’intimidar-les, el detingut ordenava que li donessin els diners.

La proximitat en el temps en què es van cometre els robatoris, en el termini tan sol de vuit dies, la metodologia emprada per l’autor, la forma de dirigir-se a les seves víctimes, la seva vestimenta utilitzada i que el seu objectiu eren diners en efectiu va fer pensar als agents que l’autor dels fets era la mateixa persona.

Arran de la investigació, el visionat de les imatges enregistrades  i de l’acurada descripció, els mossos, en el marc d’un dispositiu dissenyat per a la localització del presumpte autor dels robatoris, van  identificar-lo i detenir-lo el passat 2 de juliol.

Després de passar a disposició judicial el passat 4 de juliol, l’home va quedar en llibertat.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix