Els Mossos desmantellen una plantació de marihuana

Entre els detinguts en una nau industrial a Rubí hi ha un cornellanenc de 37 anys.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Rubí van desmantellar un cultiu de marihuana instal·lat en una nau industrial de Rubí. L’operació policial es va iniciar el passat 11 de juny quan efectius d’aquesta comissaria, que realitzaven un control de vehicles ordinari, van localitzar dins d’un vehicle que havien aturat, un total de 10 bosses plenes de marihuana amb un pes total de 1103 grams. En aquell mateix moment van detenir els dos ocupants del vehicle per un presumpte delicte contra la salut pública.

De la posterior investigació es va poder determinar que la droga procedia d’una nau industrial localitzada a Rubí, motiu pel qual immediata es va muntar un dispositiu de vigilància al voltant de l’esmentada nau. Un dia després, a la tarda, es va observar com dues persones entraven a l’interior del recinte, sense tornar-ne a sortir, de manera que els agents van decidir reforçar el dispositiu per tal de poder detenir-les en el moment que sortissin de la nau.

L’endemà, quan els homes es disposaven a sortir, un d’ells va ser detingut però l’altre en veure les dotacions policials tornar a amagar-se a l’interior de la nau, motiu pel qual es va demanar al jutjat en funcions de guàrdia de Rubí una autorització per tal de poder accedir-hi.

Un cop el jutjat de guàrdia va donar l’autorització, els agents  van entrar a la nau i van detenir la segona persona. Es tractava de dos homes de 37 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veïns de Cornellà de Llobregat i Piera respectivament.

En el registre posterior es van localitzar dos turismes carregats amb marihuana, una motocicleta que consta com a sostreta a la localitat de Cornellà de Llobregat, 500 plantes de marihuana, cinc bosses grans plenes de cabdells de la mateixa substància i  balances  de precisió. Així mateix es va poder comprovar que s’havia instal·lat  la infraestructura necessària per tal de cultivar i preparar la droga per a la a seva distribució com són focus de llum, calor , instal·lació de refrigeració, extracció d’aire i de reg i humificació i termòmetres digitals. Entre els objectes intervinguts també es trobava un tampó oficial d’una empresa concessionària de les ITV. 

Així mateix es va poder comprovar que aquestes persones realitzaven captació de llum defraudant amb una connexió directa de xarxa elèctrica motiu pel qual també se’ls ha pogut imputar aquest delicte. Els detinguts van passar a disposició judicial.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix