Presó per a un multireincident en robar comerços a Esplugues i Sant Just

El detingut, que va ser enxampat ‘in fraganti’ per la policia, va cometre en una sola nit nou robatoris.

Agents de  Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria d’Esplugues de Llobregat amb la col·laboració de la Policia Local de Sant Just Desvern van detenir un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Esplugues de Llobregat com a presumpte autor de diversos robatoris amb força a establiments comercials.

En els darrers mesos, s’havia detectat un lleuger increment de robatoris amb força a establiments comercials a Esplugues de Llobregat, amb un modus operandi similar en tots els casos. El presumpte autor forçava la porta d’accés a l’establiment mitjançant cops de peus i posteriorment utilitzava una eina tipus tornavís per acabar d’obrir la porta i accedir a l’interior. El seu objectiu era sostreure la caixa enregistradora i d’altres objectes d’interès com a ordenadors portàtils i objectes electrònics.

Per poder identificar i detenir a l’autor d’aquests fets, s’havien establert diferents dispositius policials coordinats amb la Policia Local d’Esplugues i la Policia Local de Sant Just Desvern. La detenció es va produir la matinada del passat 16 de juny, quan el presumpte autor dels fets va ser enxampat per la policia mentre fugia després d’haver comès un robatori. Aquella mateixa nit, el presumpte autor hauria comés nou robatoris en força a establiments comercials a les poblacions d’Esplugues de Llobregat i de Sant Just Desvern.

D’altra banda, i com a resultat de diverses investigacions realitzades per la unitat d’investigació de la comissaria d’Esplugues de Llobregat, també es va imputar al presumpte autor dels fets 17 robatoris amb força a establiments comercials ocorreguts amb anterioritat.

El detingut, a qui li consten nombrosos antecedents per fets similars, va passar a disposició judicial i va ser decretat el seu ingrés a presó.

Redacció / Foto: Mossos d'Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix