Ingressen a presó dos homes per robatori a Martorell

Un d’ells va atracar un establiment comercial amb una arma de foc, i l’altre en un domicili particular.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de Martorell van detenir un home de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Andreu de la Barca com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força i intimidació a la població de Martorell.

Els fets van succeir el mateix dia 27 de maig al matí quan un home va accedir a l’interior d’un establiment comercial amb una arma de foc, amb la qual va intimidar i amenaçar la treballadora perquè li entregués els diners de la caixa enregistradora. La treballadora va facilitar a la policia la descripció de la vestimenta i la persona que va fugir corrents un cop va sostreure els diners. La immediata actuació policial realitzada per agents de la Unitat d’investigació de Martorell que es trobaven per la zona va facilitar la detenció del presumpte autor. Els agents van observar una persona que caminava en actitud vigilant, que portava una bossa penjada a l’esquena i que encaixava amb la descripció facilitada. Els agents van identificar-lo i escorcollar-lo, trobant-li a la bossa una arma de foc simulada i 80 euros. El presumpte autor dels fets va admetre que era l’autor de l’atracament que s’acabava de produir i que s’havia endut uns 80 euros.El detingut va ser imputat per un delicte de robatori amb violència i intimidació i el jutge ha decretat el seu ingrés a presó.

En el mateix dia i localitat, un agent de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra fora de servei va detenir un home de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

Els fets van passar el mateix dia quan la víctima en arribar al seu domicili, va veure com dos homes fugien corrents del seu pis. Immediatament va cridar demanant ajuda, moment en el qual un agent fora de servei i un ciutadà que es trobaven davant la finca van observar com dos homes marxaven a gran velocitat del lloc. L’agent i un altre ciutadà van aconseguir detenir a un d’ells uns carrers més enllà, mentre que l’altre es va escapar. En el moment de la detenció, l’arrestat portava a sobre diversos objectes sostrets de l’interior del domicili. El detingut va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia, el qual va decretar l’ingrés a presó provisional.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix