Dos encaputxats atraquen un Mercadona a Castelldefels

Detenen “in fraganti” dues persones quan estaven robant en una empresa de Cornellà de Llobregat.

Dues persones, encara sense identificar, van protagonitzar, ahir al vespre, un atracament en el Mercadona de la Rambla Josep Tarradellas del barri de Can Roca de Castelldefels. Els delinqüents van aprofitar l’hora del tancament del supermercat, quan jo no hi havia clients a l’establiment, per cometre el robatori amb intimidació. El succés va passar a quarts de deu del vespre quan dos individus vestits de negre, amb passamuntanyes, motxilles i que duien un ganivet i una pistola –es desconeix si l’arma era de fogeix o real- van accedir al local i, posteriorment, van fugir amb els diners de la recaudació del dia.

Tot i que la Policia Local i Mossos d’Esquadra van actuar ràpidament, gràcies a la col·laboració de ciutadans, no van aconseguir detenir els atracadors, ja que s’havien donat a la fuga abans d’arribar els agents. Les tres treballadores del supermercat van poder tornar a la seva activitat laboral sense haver de lamentar cap incident personal.

Robatori a Cornellà

D’altra banda, diumenge al vespre, els Mossos d’Esquadra van detenir “in fraganti” un home i una dona, de nacionalitat espanyola i de 38 anys, quan es disposaven a fugir després de cometre un robatori amb força en una empresa a Cornellà de Llobregat. En el moment de la detenció duien un 'carro de la compra' ple d’objectes sostrets de l’empresa.

Redacció / Foto: La Premsa de Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix